Werken met de kerst? Let's party! | Onderwijspost
Onderwijspost

Breng je bedrijf in kerstsferen

Een grote kerstboom staat misschien al een tijdje, maar wij hebben wat tips voor extra versiering. Denk aan kerststerren, lampjes langs de ramen of misschien wat nepsneeuw. Iedere omgeving kan met een paar kleine versieringen super feestelijk worden! Uiteraard kun je ook afspreken allemaal een leuke kerstoutfit aan te trekken of je gekste kersttrui.

Start de dag met een kerstontbijt

Begin de dag positief en ga gezellig samen ontbijten. Even geen broodje kaas of bakje kwark, maar een heerlijk uitgebreid ontbijt. Wanneer iedereen iets lekkers meeneemt is het ook nog eens makkelijk en snel te regelen.

Samen lachen

Het werk gaat natuurlijk door, maar maak ook wat tijd om samen te lachen. Zet de kerstmuziek gezellig aan en doe bijvoorbeeld een leuke snelle quiz. Je kunt ook een leuke video maken met z'n allen waarin iedereen een deel van een kerstliedje zingt. Teambuilding is natuurlijk ook belangrijk.

Cadeautjes

Iedereen wordt blij van cadeautjes, dus ook jouw collega’s. Verras elkaar met een leuk kleinigheidje of een mooie kaart. Een lekkere reep chocolade voor de chocoholic of een zak snoepjes voor je collega’s die gek zijn op suiker. Jij weet vast wel iets leuks te verzinnen!

Wees dankbaar

Iets doen voor een ander is toch wel de ultieme kerstgedachte. Doordat jij vandaag werkt help je weer anderen. Hier mag je trots op zijn, want wat jij doet is geweldig!