Onze werkwijze in 6 stappen | Onderwijspost
Onderwijspost

De juiste match maken begint met jou leren kennen

Met zoveel scholen en vacatures in het onderwijs kan het lastig zijn de juiste voor jezelf te vinden. Hier kunnen wij bij helpen. De afgelopen 10 jaar hebben wij een enorm netwerk van scholen opgebouwd en hiermee onderhouden wij goed contact. Wij weten wat er speelt op een school, hoe de sfeer is en hoe het team eruit ziet. Nu is het tijd om jou te leren kennen, zodat wij je in contact kunnen brengen op een school die écht bij je past.

In zes stappen naar jouw droombaan!

Stap 1: inventarisatie

Onze ervaren recruiters willen tijdens het intakegesprek graag de persoon achter het CV leren kennen. Naast jouw persoonlijke verhaal, zullen zij samen met jou inventariseren waar jouw behoeften, wensen, ambities en ontwikkelpunten liggen. Ook wordt er gekeken naar jouw doelstellingen als het gaat om je volgende stap in je carrière.


Stap 2: selectie

Op basis van jouw profiel en je wensen gaan wij kijken welke opdrachtgevers en welke vacatures of interim opdrachten het beste bij passen.


Stap 3: voorstel

Als je akkoord bent met het vacatureprofiel en de daarbij behorende opdrachtgever, dan stellen we jou als kandidaat voor bij de opdrachtgever.


Stap 4: kennismaking

Je gaat langs bij de opdrachtgever voor een kennismaking, vergezeld door één van onze accountmanagers.


Stap 5: evaluatie

Onze accountmanager evalueert het gesprek met de opdrachtgever en de recruiter (jouw contactpersoon) zal daarna de mogelijkheden met jou bespreken.


Stap 6: begeleiding

Zijn zowel jij als de opdrachtgever enthousiast, dan kun je aan de slag! Gedurende de looptijd van de opdracht of het arbeidscontract spreekt onze recruiter regelmatig met jou over bijvoorbeeld de voortgang. Ook zal de accountmanager contact blijven houden met de opdrachtgever.

We vinden bij OnderwijsPost de ontwikkeling en groei van onze professionals ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we jou graag bij het optimaal vormgeven van jouw loopbaan. We stellen een persoonlijk plan op om te komen waar jij wilt zijn en begeleiden je hier volledig in.