Onze werkwijze | Onderwijspost
Onderwijspost

Als docent of interim-manager wil je een baan die helemaal op jouw lijf is geschreven. En als leidinggevende heb je graag kundige professionals die passen in het team en de organisatiecultuur. Met onze unieke persoonlijke matchmethodiek brengen we deze veeleisende ambities bij elkaar.

Wat onze werkwijze zo effectief maakt? Daar is weinig geheimzinnigs aan. Voor een juiste match gaan we gewoon verder dan anderen. Bij ons is arbeidsbemiddeling meer dan het koppelen van profielen. Veel meer. Wij bieden écht maatwerk.

Begeleiding door een vast contactpersoon

Iedere professional en opdrachtgever heeft bij OnderwijsPost een vast contactpersoon. Deze is altijd aanspreekbaar voor vragen, advies en oplossingen. Onze recruiters en accountmanagers hebben een achtergrond in het onderwijs, zorg en kinderopvang en jarenlange ervaring in arbeidsbemiddeling.

Onze professionals kennen we door en door. We spreken ze persoonlijk en weten zo precies wie ze zijn, wat ze kunnen en waar ze gelukkig (en ongelukkig) van worden. Dat geldt ook voor onze opdrachtgevers. Wij kennen de ins & outs van de onderwijswereld, weten wat er speelt en begrijpen als geen ander dat geen school hetzelfde is en elke situatie om een oplossing op maat vraagt.

In zes stappen naar een juiste match

Stap 1: inventarisatie

Onze ervaren accountmanager & recruiter bespreken met jou jouw behoeften, wensen en doelstelling van het project of de opdracht.


Stap 2: selectie

Op basis van het vacatureprofiel en jullie wensen selecteren we na een uitvoerige screening een kandidaat die daar bij past.


Stap 3: voorstel

Het profiel van de kandidaat wordt aan jullie voorgelegd.


Stap 4: kennismaking

De kandidaat komt langs voor een kennismaking, vergezeld door één van onze accountmanagers.


Stap 5: evaluatie

Onze accountmanager evalueert het gesprek en de mogelijkheden met jullie en de kandidaat.


Stap 6: begeleiding

Gedurende de looptijd van de opdracht overlegt onze accountmanager regelmatig met jou en de kandidaat over de voortgang.


Geïnteresseerd?

Maak direct een afspraak!