Opleiding, training en coaching voor leraar/docent | Onderwijspost
Onderwijspost

Bij OnderwijsPost vinden we de ontwikkeling en groei van jou als onze professional ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we jou graag bij het optimaal vormgeven van jouw loopbaan. Wat is je droombaan, waar liggen je ontwikkelpunten, wat wil je nog leren? We bespreken het graag en stellen een persoonlijk plan op om daar te komen waar jij wilt zijn. We bieden verschillende mogelijkheden om jou als professional verder te begeleiden.

Onderwijspost professionals onderwijspost academy trainingen

Trainingen

De trainingen die wij aanbieden variëren van het verkennen van didactische kansen van nieuwe apps en tools tot aan het bieden van voldoende uitdaging aan hoogbegaafde kinderen. Enkele trainingen die al zijn gegeven, zijn:

  • Didactische trainingen
  • Gesprekstechnieken
  • Cyberpesten
  • Lastig gedrag van de baas
  • Hoogbegaafdheid
  • Jongens geef ze de ruimte

Talentontwikkeling

Naast deze trainingen bekijken wij samen met jou hoe je jouw persoonlijke kwaliteiten inzet om uitdagingen te overwinnen. Bovendien nodigen we je uit voor inspirerende trainingen en verdiepende opleidingen. Wellicht gaat jouw interesse uit naar de Master Educational Needs. Bij OnderwijsPost krijg je de ruimte om die (en vele andere) ambities werkelijkheid te maken. Enthousiast geworden? Bekijk onze vacatures en laten we aan de slag gaan om jouw talenten (verder) te ontwikkelen!

Onderwijspost professionals onderwijspost academy review daniel
Achtergrond

Recente vacatures (81)

Wij zoeken onderwijstoppers

Remedial Teacher

Locatie Den Haag
Locatie Zuid-Holland
24 uur

Docent Wiskunde

Locatie Amsterdam
Locatie Noord-Holland
24-40 uur

Leerkracht groep 7

Locatie Amsterdam
Locatie Noord-Holland
40 uur

Docent Nederlands eerstegraads

Locatie Rotterdam
Locatie Zuid-Holland
12 uur uur