FAQ | Onderwijspost
Onderwijspost

Algemeen

Wat doet OnderwijsPost?

OnderwijsPost is een arbeidsbemiddelaar binnen alle lagen van het onderwijs. Wij richten ons op het detacheren van onderwijsprofessionals, maar bieden ook werving & selectie en payroll services aan. Naast deze diensten verzorgt OnderwijsPost ook trainingen en workshops voor professionals.


Welke diensten bieden jullie aan?

Als dienstverlener in het onderwijs bieden wij de volgende diensten aan; detachering, werving & selectie, deta-vast, payrolling, coaching en training.


Waarom kies ik voor OnderwijsPost?

OnderwijsPost staat voor kwaliteit, persoonlijkheid en eerlijkheid. Wij zijn een gespecialiseerd bureau met jarenlange ervaring in het aanbieden van diensten met betrekking tot personele vraagstukken binnen het onderwijs. Bij OnderwijsPost hebben de recruiters en accountmanagers ervaring in het onderwijs. Hierdoor hebben wij échte expertise, wat inhoudelijke coaching mogelijk maakt. Wij investeren in duurzame relaties met zowel de opdrachtgever als de onderwijsprofessionals en hebben een grenzeloze flexibiliteit met behoud van hoogwaardige kwaliteit. We denken én handelen mee als het gaat over directe kostenbesparing, maar denken ook mee op de lange termijn voor oplossingen.


Opdrachtgevers

Voor welke functies kan ik bij jullie terecht?

Voor alle functies in alle lagen van het onderwijs kan je bij OnderwijsPost terecht. Van een administratief medewerker tot een groepsleerkracht en van een onderwijsassistent tot een directeur of intern begeleider. Neem contact met ons op en wij gaan direct aan de slag.


Ik heb een invaller nodig, kan ik dan ook bij jullie terecht?

Onze expertise ligt echt bij het vervullen van formatieplekken, zwangerschaps- en ziekteverlof. Iemand nodig voor een aantal dagen? Neem dan telefonisch contact met ons op en wij proberen je zo snel mogelijk te helpen.


In welke typen onderwijs bemiddelen jullie?

Heel makkelijk; in élk type onderwijs. Niet alleen in het primair-, speciaal-, voortgezet- en hoger onderwijs, maar ook in de kinderopvang, summerschools en taalscholen. Wij komen graag bij jou langs!


Hoe ziet jullie werkwijze eruit?

Om kwalitatief goede professionals aan onze klanten te kunnen garanderen hebben wij een uitgebreid sollicitatieproces. Dit begint bij een cv screening en telefonische kennismaking. Hierna plannen wij een uitgebreide kennismaking van ongeveer een uur waarin wij de vaardigheden, ervaringen, diploma's en wensen van de professional doornemen. Wij spelen hierbij erg in op het persoonlijke vlak aangezien wij geloven dat een match tussen een school en professional niet enkel gemaakt kan worden op basis van een cv. Ook de persoonlijkheid, mindset en drijfveren van de kandidaat moeten overeenkomen met de visie en cultuur van de school. Na dit gesprek checken wij altijd de referenties en dan pas wordt een professional voorgesteld aan een school. Op de school volgt nog een sollicitatiegesprek en indien gewenst een meeloopdag of tweede gesprek. Ook wordt er altijd een VOG aangevraagd voor het dienstverband start. Gedurende de opdracht blijven wij evalueren om te checken of zowel professional als klant tevreden zijn over de samenwerking en dit voldoet aan de verwachtingen.


Hoe kan ik een vacature bij jullie uitzetten?

Wanneer je een vacature bij ons wilt uitzetten kan dit telefonisch, per e-mail of hier via de website. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 010-2150620 of sales@onderwijspost.nl. Wanneer je jouw vacature achterlaat, neemt een accountmanager telefonisch contact op om de vacature te bespreken. Vaak wil de accountmanager ook even langskomen voor een gesprek om een goed beeld te krijgen van de school en het team.


Kan ik de algemene voorwaarden van OnderwijsPost inzien?

Ja zeker! Klik hier voor onze algemene voorwaarden.


Staat je vraag er niet tussen?

Neem telefonisch contact op of stuur een e-mail!