Vacatures leerkracht (voortgezet) speciaal onderwijs | Onderwijspost
Onderwijspost

(Voortgezet) Speciaal onderwijs

Toegegeven, werken in het speciaal onderwijs is niet voor iedereen weggelegd. Want leerlingen die een wat zwaardere rugzak meedragen dan hun leeftijdsgenoten, kunnen soms gedrag vertonen dat niet helemaal in lijn is met de standaard. Maar dat wil niet zeggen dat deze leerlingen niet boven zichzelf kunnen uitstijgen. Integendeel zelfs, met de juiste begeleiding ontplooien ze zich vaak tot very special talenten.

Vind jouw schoolmatch

Als leerkracht in het speciaal onderwijs, heb je een röntgenbril op, waarmee je altijd ‘de mens’ achter het gedrag ziet. Je zoekt (en vindt) de juiste balans tussen pedagogiek en didactiek en beschouwt het als je missie om het vertrouwen van leerlingen te winnen. Is dat je gelukt, dan schakel je naar een hogere inspiratieversnelling. Hoe prikkel je de nieuwsgierigheid van leerlingen? Hoe daag je ze uit om ‘beter’ gedrag te omarmen?

Als jij steviger in je schoenen staat dan een eik in het bos én zenneriger bent dan Gandhi, hebben we mooie vacatures voor het (voortgezet) speciaal onderwijs in de aanbieding...

Recente vacatures (18)

Wij zoeken onderwijstoppers

Docent AVO

Locatie Rotterdam
Locatie Zuid-Holland
24-40 uur