Het juiste talent aannemen... | Onderwijspost
Onderwijspost

Zakelijk betrokken bij jouw organisatie

OnderwijsPost matcht talentvolle professionals met onze opdrachtgevers in het onderwijs, de kinderopvang en de zorg. We begrijpen onze opdrachtgevers, omdat een groot deel van ons team ook uit deze sectoren komt. Wij willen onszelf continu uitdagen en kijken wat we nog meer kunnen doen met onze gedrevenheid om écht goede kandidaten te vinden. Dit doen we om onze opdrachtgevers goed te begrijpen en te adviseren.

Het antwoord ligt in het woord talent. Dat is waar alles om draait in ons werk. Talent is een combinatie van bevlogenheid en kwaliteit. Dat is precies wat bij ons centraal staat. We helpen organisaties hun eigen functioneren en hun eigen talent te optimaliseren, door ze te adviseren over HRM-zaken en door ze te helpen de juiste mensen te vinden.

Kort gezegd: het is ons talent om dat van onze opdrachtgevers te laten groeien. Dat is de kern van ons werk; de constante factor zijn in een dienstverlening die zich dynamisch zal ontwikkelen. Voor organisaties die zoeken naar talent in zichzelf en in hun professionals, daar zijn we de ideale partner voor.

We zijn dé dienstverlener als het draait om talent.

In zes stappen naar de perfecte match!

Stap 1: inventarisatie

Onze ervaren accountmanager en recruiter bespreken met jullie de behoeften, wensen en doelstelling van het project of de opdracht.


Stap 2: selectie

Op basis van het vacatureprofiel en jullie wensen selecteren we na een uitvoerige screening een kandidaat die daar bij past.


Stap 3: voorstel

Het profiel van de kandidaat wordt aan jullie voorgelegd.


Stap 4: kennismaking

De kandidaat komt langs voor een kennismaking, vergezeld door één van onze accountmanagers.


Stap 5: evaluatie

Onze accountmanager evalueert het gesprek en bespreekt met jullie de mogelijkheden. Dit wordt later gedeeld met de kandidaat.


Stap 6: begeleiding

Gedurende de looptijd van de opdracht overlegt onze accountmanager regelmatig met jullie en de kandidaat over de voortgang.


Geïnteresseerd?

Don't be a stranger en maak direct een afspraak.

Neem contact op
Of bel met Carla via 06-41434503