Hoe ziet jouw ideale baan eruit? | Onderwijspost
Onderwijspost

Wij kijken naar talent

OnderwijsPost is dé specialist in arbeidsbemiddeling van professionals in alle sectoren van het onderwijs en de kinderopvang. Je kunt bij ons terecht voor zowel tijdelijke als langdurige opdrachten en vaste banen. Werk jij graag als ZZP'er? Dan helpen wij jou ook graag aan de leukste opdrachten!

Jouw talent staat bij ons centraal en wij kijken hoe jij je kunt blijven ontwikkelen. Loop je ergens tegen aan in je carrière? Jouw vaste contactpersoon is altijd aanspreekbaar voor vragen, advies en oplossingen. Onze recruiters en accountmanagers hebben een achtergrond in het onderwijs, de kinderopvang en arbeidsbemiddeling. Hierdoor kunnen zij zich goed inleven in jouw situatie. Daarnaast bieden wij trainingen aan via de OnderwijsPost Academy, zodat jij jouw talent kan laten groeien.

Waarom een baan via OnderwijsPost?

Jouw wensen staan centraal
Persoonlijk contact
Korte, snelle lijntjes
Coaching en opleidingen

In zes stappen naar jouw droombaan!

Stap 1: inventarisatie

Onze ervaren recruiters willen tijdens het intakegesprek graag de persoon achter het CV leren kennen. Naast jouw persoonlijke verhaal, zullen zij samen met jou inventariseren waar jouw behoeften, wensen, ambities en ontwikkelpunten liggen. Ook wordt er gekeken naar jouw doelstellingen als het gaat om je volgende stap in je carrière.


Stap 2: selectie

Op basis van jouw profiel en je wensen gaan wij kijken welke opdrachtgevers en welke vacatures of interim opdrachten het beste bij passen.


Stap 3: voorstel

Als je akkoord bent met het vacatureprofiel en de daarbij behorende opdrachtgever, dan stellen we jou als kandidaat voor bij de opdrachtgever.


Stap 4: kennismaking

Je gaat langs bij de opdrachtgever voor een kennismaking, vergezeld door één van onze accountmanagers.


Stap 5: evaluatie

Onze accountmanager evalueert het gesprek met de opdrachtgever en de recruiter (jouw contactpersoon) zal daarna de mogelijkheden met jou bespreken.


Stap 6: begeleiding

Zijn zowel jij als de opdrachtgever enthousiast, dan kun je aan de slag! Gedurende de looptijd van de opdracht of het arbeidscontract spreekt onze recruiter regelmatig met jou over bijvoorbeeld de voortgang. Ook zal de accountmanager contact blijven houden met de opdrachtgever.

We vinden bij OnderwijsPost de ontwikkeling en groei van onze professionals ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we jou graag bij het optimaal vormgeven van jouw loopbaan. We stellen een persoonlijk plan op om te komen waar jij wilt zijn en begeleiden je hier volledig in.