"Uitzendkracht? Zo voel ik mij niet!" | Onderwijspost
Onderwijspost

Sinds 1 september werkt Jay Jay voor OnderwijsPost. Naast haar werk op een voortgezet speciaal onderwijsschool in Den Haag en een basisschool in Rotterdam, is zij druk bezig met het volgen van een studie. In deze blog laat Jay Jay weten hoe zij het eerste contact met OnderwijsPost heeft ervaren.

"Eind augustus schoot ik lichtelijk in paniek. Er was namelijk geen werk meer voor mij bij mijn (op dat moment) huidige werkgever. Ik ging op zoek naar mogelijkheden en kwam bij OnderwijsPost terecht. Ik heb Roos een e-mail gestuurd en kreeg vrijwel gelijk een reactie terug. Voor mij was het erg fijn om Roos aan de telefoon te hebben, aangezien zij al snel vertrouwen gaf. Ook al was er op dat moment nog geen geschikte opdracht voor mij, Roos gaf aan dat zij het zou laten weten als OnderwijsPost die had gevonden.

Een week later belde Roos mij en liet zij mij weten dat er een vacature was die wellicht bij mij zou passen. Twee dagen later ging ik op gesprek om de vacature te bespreken. Van beide kanten was het positief en al snel hoorde ik dat er niet 1, maar 2 opdrachten voor mij waren!

Door de fijne communicatie vanuit OnderwijsPost voel ik mij geen uitzendkracht. Er wordt veel vertrouwen gegeven en ik wil Roos daar dan ook voor bedanken!"