Meet Dennis: Onze nieuwe accountmanager! | Onderwijspost
Onderwijspost

Dennis is 1 september begonnen bij OnderwijsPost als accountmanager. Benieuwd hoe hij deze eerste maand ervaren heeft? Dat vertelt hij je graag zelf.

“Tijdens mijn eerste werkdag merkte ik al gelijk dat ik in een enorm warm, gezellig, open en enthousiast team terecht ben gekomen. Er waren slingers opgehangen, al mijn benodigdheden voor de werkdag lagen klaar en niet te vergeten werden er heerlijke broodjes besteld bij Alberts Broodjescorner (wat ook echt om te hoek is). Zeker een aanrader als j in de buurt van Oostplein bent. De eerste week, werd net zoals de andere weken, afgesloten met een VrijMiBo. Alleen mijn eerste VrijMiBo bij OnderwijsPost was wel anders dan anderen. Ik werd gevraagd om een presentatie te geven over mijzelf met een lekker biertje erbij. Daar zeg ik dan zeker geen nee tegen. Mijn presentatie stond vol foto's, zodat iedereen mij direct goed leerde kennen. Daarnaast staat er elke vrijdagmiddag wel een spelletjes op het programma en worden er leuke gesprekken gevoerd met collega’s die je gedurende de week wat minder spreekt. Een goede afsluiting van de week!

Gedurende deze maand heb ik opgemerkt dat OnderwijsPost een erg professioneel bedrijf is. Er is veel structuur, het inwerktraject is uitgebreid en er wordt voldoende hulp geboden. De indeling en uitstraling van het kantoor maakt wat mij betreft dit plaatje af.

Wat betreft de branche, vind ik het erg leuk om toch weer betrokken te zijn bij het onderwijs. Ik heb zelf verschillende stages gelopen in het onderwijs, dus het is mooi om er op een andere manier werkzaam in te zijn. Op die manier kan ik toch nog mijn steentje bijdragen aan het onderwijs. Ik heb afgelopen maand al verschillende scholen gesproken en leuke contacten ervaren. Ik kijk er naar uit om meer gesprekken te voeren aankomende tijd. Al met al een positieve eerste maand!”

Blauw vierkant Dennis

Wil je ook ons team versterken?

Bekijk onze openstaande vacatures!