Tevreden werknemers, dat vinden wij belangrijk! | Onderwijspost
Onderwijspost

Tevreden werknemers zijn cruciaal voor iedere organisatie. Persoonlijke aandacht en waardering maken een enorm verschil. In het onderwijs zien wij dit ook terug.

Een tevreden professional zorgt voor een tevreden schooldirecteur en dit heeft een positief effect op het team en de leerlingen. Die tevredenheid blijven wij dan ook continu monitoren. Ons doel is de beste match maken tussen een school en onderwijsprofessional. Dit doen wij door goed te luisteren naar beide partijen en een eerlijk beeld te schetsen. Vervolgens blijven wij tijdens de opdracht checken of de match succesvol blijft. Waarom is die match en tevredenheid voor ons zo belangrijk? Dat lees je hieronder.

Motivatie

Met plezier naar je werk gaan, vol energie, wie wil dat nou niet? Je bent gemotiveerd en je denkt mee met de groei en ontwikkeling van jezelf en de school. Jouw positieve invloed op de school, daar worden het team en de directie enorm blij van.

Prestatie

Wanneer jij gelukkig bent en ondersteund wordt door je team en directie zal je beter presteren. In plaats van de minuten tellen tot de pauze ben je lekker efficiënt aan het werk en bereik jij je doelen. De waardering die je krijgt zorgt er vervolgens weer voor dat jij je doelen na blijft streven.

Talent

Iedereen heeft wel iets waar die heel goed in is. Dat talent moet je kunnen benutten binnen een organisatie. Door alle talenten van het team te combineren en gebruiken kan het team verder groeien.

Loyaliteit

Iemand die helemaal op zijn plek zit wil niet weg. Bij OnderwijsPost zoeken wij zowel naar vaste banen in het onderwijs als naar lange vervangingen. De ene professional wil graag bij een school starten en daar nooit meer weg, terwijl de andere professional juist de diversiteit van opdrachten vanuit OnderwijsPost erg prettig vindt.

Gezondheid

In een groep leerlingen is altijd wel iemand ziek en voor je het weet heb jij het ook te pakken. Dit is uiteraard lastig te voorkomen. Maar stressklachten of een burn-out zijn wel te voorkomen. Deze komen namelijk minder voor bij mensen die tevreden zijn met hun werk. Ook daarom is het zo belangrijk dat jij met plezier naar je werk blijft gaan.

Ambassadeurschap

Een groot deel van je tijd ben je bezig met je werk. Het is een deel van wie jij bent. Hoe mooi is het dan als jij buiten werk vol lof kunt praten over jouw baan. Je bent trots en dat mogen anderen weten. Het is de beste reclame die er is voor jouw school en helpt met de groei van de organisatie.

Geluk

Als jij blij bent draagt dit bij aan een goede sfeer in de school en binnen het team. Je bent positief, opgewekt en dit werkt vaak aanstekelijk. Als wij merken dat jij minder gelukkig bent met je baan dan is het tijd om te kijken hoe we dat kunnen veranderen. Dat heeft niet alleen een positief effect op jou, maar de hele organisatie.

Vind jij al deze punten ook belangrijk en ben je op dit moment niet tevreden met je baan? Of ga je net starten met je eerste baan maar kun je geen school vinden die bij jou past? Kom dan eens met ons praten. Wij luisteren naar jouw wensen en gaan op zoek naar de beste match!