Rik aan de slag op het KDV en de BSO | Onderwijspost
Onderwijspost

Vandaag is Rik aan het woord! Rik werkt nog niet heel lang voor OnderwijsPost, maar heeft het erg naar zijn zin. Op dit moment werkt hij voor Partou in het kinderdagverblijf en de BSO. Benieuwd naar zijn ervaringen? Lees dan verder!

Hoe ben je bij OnderwijsPost terecht gekomen?

Ik heb de studie kindercoaching gedaan en ben aan de slag gegaan als techniek meester bij Prinsenhof. Vanwege het tekort ben ik ingevallen in de klas en gaf ik uiteindelijk 5 dagen per week les in het speciaal onderwijs. Vervolgens heb ik via-via OnderwijsPost gevonden en ben ik nu aan het werk voor Partou.

Waarom vind je Partou zo leuk?

Ik heb het onwijs naar mijn zin daar. Partou is net overgenomen door Kids Foundation waardoor er in positieve zin veranderingen plaatsvinden. Het leuke aan het werk vind ik de afwisseling. In de ochtend KDV en in de middag BSO. Daarnaast zijn de collega’s erg vriendelijk waardoor ik mij helemaal geen invalkracht voel!

Hoe ervaar je detachering?

Ik heb eigenlijk nog nooit voor een detacheringsbureau gewerkt, maar ik vind het heel fijn. Je hebt vrijheid in wat je kan doen. Als ik aangeef bij Roos (red. reruiter OnderwijsPost) dat ik het werk niet leuk vind, gaan wij samen op zoek naar iets anders. De vastigheid vanuit het detacheren maakt dit makkelijker.

In het begin was ik nog wel gespannen over mijn plekje binnen het team, maar Roos heeft mij veel vertrouwen en zekerheid gegeven.

Hoe vind je de communicatie met OnderwijsPost?

Erg goed! Ik krijg heel snel een reactie bij vragen en het is fijn dat ik maar één contactpersoon heb. Daarnaast is het leuk dat het contact vanuit beide kanten komt. Zo nu en dan stuurt Roos mij namelijk een berichtje om te vragen hoe het gaat of om mij fijne dagen te wensen.

Onze laatste vraag, zou je ons aanraden?

Jazeker! Daarom heb ik ook gevraagd aan Roos of ik iets voor jullie terug kon doen. Ik ben erg positief en raad jullie nu ook al aan bij mijn collega’s!

Wil jij werken voor OnderwijsPost?

Bekijk dan onze vacatures!