Persoonlijke arbeidsbemiddeling in het onderwijs | Onderwijspost
Onderwijspost

Persoonlijke arbeidsbemiddeling in het onderwijs

Ieder bedrijf heeft zijn eigen charme, regels en normen en waarden. Zo kunnen twee bedrijven uit dezelfde branche zich totaal verschillend profileren in de arbeidsmarkt. Dit is alleen maar goed, want zo kan jij zelf beslissen welk bedrijf bij jou past. In deze blog beschrijven wij hoe wij een van onze kernwaarde persoonlijk, waar maken.

Waarom persoonlijk

Wij vinden het belangrijk om een goede match te vinden tussen een school en een onderwijs professional. Jouw werkgeluk is onze topprioriteit, daarom zullen wij altijd aftasten of jij écht op een school past. Op deze manier is er meer stabiliteit in het onderwijs, omdat elke klas een vaste leerkracht heeft. Daarnaast vinden wij het belangrijker wie jij bént, dan wat je allemaal al hebt gedaan. Wat zijn jouw kwaliteiten en sterkte punten? Dat maakt jou tot de leerkracht of docent die je bent.

Hoe komt dit terug in onze dienstverlening?

Tijdens de kennismaking met jou, praat je ongeveer een uur met je recruiter. Hier wordt er doorgevraagd naar je ervaringen, hoe je pedagogisch en didactisch in elkaar zit en waarom je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Had je het niet naar je zin op je vorige werkplek? Dan zal er altijd doorgevraagd worden naar de reden en hoe wij het beter voor je kunnen en zullen doen. Vervolgens wordt deze hele intake samen met je referenties samengevat tot een profielschets. Je bent dan dus ook verplicht om minimaal één referentie op te kunnen geven, zodat wij jou nog beter leren kennen. Jouw profiel delen wij, na overleg met jou, naar scholen die bij jou passen. Via deze weg krijgt de school een goed beeld van jou. We kijken dus niet enkel naar je ervaring, maar ook hoe jij bent als persoon. Dit moet immers passen bij de cultuur van de school waar jij gaat werken. Het is naast je ervaring namelijk ook belangrijk of jij in een team past, hoe jij voor de klas staat en waar je sterktes liggen.

Als je via OnderwijsPost aan het werk bent, krijg je een vast contactpersoon die geregeld contact met je zoekt. Wij willen namelijk weten hoe jij je voelt, welke kant je op wil groeien en wat je ambities zijn. Wij gaan voor een langdurige, warme relatie.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in het onderwijs en wil je graag een persoonlijke benadering? Neem dan contact op met een van onze recruiters.