OnderwijsPost steunt Stichting Het Vergeten Kind | Onderwijspost
Onderwijspost

Je zou denken dat kinderen in Nederland de gelukkigste kinderen op de wereld zijn. Gelukkig is dit in de meeste gevallen ook zo, maar ruim 55.000 kinderen leven niet meer thuis. Zij hebben traumatische ervaringen door bijvoorbeeld misbruik of mishandeling. Daarnaast groeien zij op in een omgeving met minimale speelmogelijkheden. Wij willen deze kinderen graan helpen en daarom zetten wij ons wederom dit jaar in!


Wat doet OnderwijsPost voor Het Vergeten Kind?

Dit jaar zetten wij ons weer in om Stichting Het Vergeten Kind een handje te helpen. Vorig jaar hebben wij een mooi bedrag kunnen verzamelen, waardoor de kinderen een onvergetelijke dag hebben gehad in de Winter Efteling! Wij zamelen geld in voor meerdere projecten, onder anderen het Heppie Hotel. Hier kunnen de kinderen echt even zichzelf zijn en alle zorgen van thuis vergeten. Het is toch geweldig om je daarvoor in te kunnen zetten?

We doen het samen!

Samen bereik je meer dan alleen en daarom vinden wij het ook belangrijk om de boodschap van Stichting Het Vergeten Kind de verspreiden. Hoe meer mensen helpen, hoe meer kinderen geholpen kunnen worden. Dit jaar hebben wij als doel om samen met onze klanten en professionals €5000,00 op te halen, help jij mee?

Wat kan jij doen?

Wat jij kan doen voor Stichting Het Vergeten Kind is eigenlijk heel simpel. Door een kleine (of grote) donatie te doen, help jij de stichting geld op te halen. Naast geld doneren, is het ook mogelijk om je eigen actie op te zetten en zo geld in te zamelen. Voor meer informatie, bezoek de website van Het Vergeten Kind en kom in actie! Toch liever doneren? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk snel onze doneerpagina.