Hiep hiep hoera, we zijn jarig! Carla over 7 jaar… | Onderwijspost
Onderwijspost

Hoera, OnderwijsPost is jarig!

Wie beter dan Carla zelf, kan vertellen over wat het bedrijf in 7 jaar tijd heeft meegemaakt en waarom ze er zo trots op is.

Wat was voor jou een motivatie om OnderwijsPost te starten?

De rode draad door mijn CV is de arbeidsbemiddeling, dat heb ik voor het begin van OnderwijsPost bij een grote detacheringsorganisatie gedaan. Ik liep daar tegen veel dingen aan die ik zelf anders zou doen. Van kleins af aan heb ik altijd geroepen dat ik een eigen bedrijf wilde hebben. Wie mij een beetje kent, weet dat ik dan ook m’n uiterste best doe om dat te bereiken. Mijn vader zou zeggen: “Als je iets in je hoofd hebt, dan gaat het ook gebeuren”. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en zo is mijn bedrijfskind OnderwijsPost 7 jaar geleden geboren. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds heel blij dat ik deze beslissing heb gemaakt. Het is een hele leuke branche. Een branche waarin veel gebeurt, geen dag hetzelfde is en waarin je heel snel moet schakelen. Ik vind het tot op de dag van vandaag het leukste vak wat er is.

Wat is je het meest bijgebleven in 7 jaar tijd?

Dan moet ik denk ik de groei van het bedrijf benoemen. Ik ben ooit zelf begonnen in een klein kantoor met een paar leerkrachten die via OnderwijsPost aan de slag gingen. Stap voor stap werden we groter. Nu zijn we een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen en een hoop fijne onderwijsprofessionals waarmee we samenwerken.

Waar ben je het meest trots op?

Op de professionals die voor ons werken en alle klanten die zaken doen met OnderwijsPost. Veel klanten zijn al vanaf het begin klant en er zijn veel professionals die ook al vanaf het begin voor ons werken. En natuurlijk het team wat bij OnderwijsPost werkt. Zonder al deze mensen zou het bedrijf nu niet staan waar het staat. Ik wil de onderwijsprofessionals, klanten en beide teams van Rotterdam en Amsterdam bedanken voor hun inzet. Zonder goede mensen om je heen kan je niet verder groeien.

Waar is OnderwijsPost over 7 jaar?

Over 7 jaar doen wij nog steeds hele mooie dingen met OnderwijsPost. We hebben nu 2 vestigingen en zijn bezig met de 3e vestiging. De verwachting is dat we dan 5 vestigingen hebben. En ik ga er vanuit dat we dan nog steeds heel veel tevreden klanten en professionals hebben en dat we ons opleidingstraject flink hebben kunnen uitbreiden.

We staan er om bekend dat we regelmatig uitjes doen met het hele bedrijf, welk uitje is je het meest bijgebleven?

Alle uitjes waren leuk. Maar er zijn er 2 die mij het meest bijgebleven zijn:

  • 4 x 4 rijden met jeeps door het water, modder en bossen. Het was een geweldige dag waarin de professionals elkaar heel goed hebben leren kennen. Dat is ook het doel achter de uitjes die we plannen, een groepsgevoel binnen het bedrijf creëren.
  • We zijn vorig jaar met veel professionals naar De Toppers in de Arena geweest. Wat een feestje was dat, echt eentje voor in de boeken!