4 activiteiten voor de meivakantie | Onderwijspost
Onderwijspost

De meivakantie is aangebroken! Twee vrije weken om leuke dingen te doen. Nu de terrassen open zijn, is het natuurlijk mogelijk om daar hele dagen door te brengen. Indien dat jouw voorkeur heeft, begrijpen wij dat uiteraard en adviseren wij jou om dat ook zeker te gaan doen! Als je toch nog wat variatie zoekt, hebben wij hieronder wat tips voor jou.

Schattenjacht

Zin om schatten te zoeken die niet onderaan de regenboog liggen? Geocaching maakt het mogelijk! Aan de hand van GPS coördinaten ga je aan de slag met jouw zoektocht. Wat de uiteindelijke schat precies is, blijft een verrassing. Dat weet je pas als je het gevonden hebt. Enthousiast geworden? Meer informatie vind je hier.

Tour door de bollenstreek

Een beter moment om de bollenstreek te bezoeken, is er niet! In mei zijn de bollenvelden prachtig in bloei. Maak een lange wandeling, fiets er doorheen of ga bijvoorbeeld met een Twizy (elektrische auto). Zorg dat je het e.e.a. op tijd reserveert, want het kan snel gaan. Bekijk deze website voor meer informatie.

Autopuzzeltocht

Autorijden is nog nooit zo leuk geweest. In ieder geval niet voor de bijrijders. Vanuit de auto speel je de auto bingo of los je moeilijke puzzels op. Bepaal waar jij jouw puzzeltocht wil beginnen. Denk bijvoorbeeld aan een route langs de Friese Meren of de Gelderse Kastelen. Je leest er hier alles over!

Ontsnap uit een stad

Escape rooms, je ziet ze tegenwoordig overal. Ben jij alleen niet zo van de kleine ruimtes en wil je lekker buiten zijn? Ontsnap dan uit een stad! Escape Tours heeft in verschillende steden een route uitgezet. Tijdens de route moet jij raadsels oplossen, zodat jij kunt ontsnappen uit de stad. Gaat jou het lukken? Meer informatie vind je hier.

Weet jij al wat het wordt? Eén van bovenstaande ideeën of toch maar het terras op? Wat het ook wordt, wij wensen je veel plezier tijdens jouw vakantie!