Kandidaat Frans over 4 jaar OnderwijsPost | Onderwijspost
Onderwijspost

Hoe ben jij met ons in contact gekomen?

Mijn vrouw werkte al voor OnderwijsPost en deed via jullie de administratie op een school in Zaandam. Toen er in Turkije problemen ontstonden vanwege de couppoging, nam de school van mijn vrouw klassen over van een Islamitische school in de buurt. Op dat moment had ik geen werk en had die school een lerarentekort. Via OnderwijsPost kon ik daar aan de slag.

Hoe vond jij onze werkwijze?

Heel goed! Gedurende het gehele traject kreeg ik veel begeleiding en was er veel persoonlijk contact. Ik kreeg zelfs meerdere lesbezoeken en goede coaching van één van jullie collega’s, wat ik erg fijn vond. De 4 jaar dat ik voor jullie heb gewerkt, had ik altijd een contactpersoon waar ik goed contact mee had.

Wat ga je het meeste missen aan OnderwijsPost?

Ik vond zelf de uitjes die OnderwijsPost organiseerde origineel en leuk. Ik ben bijvoorbeeld een keer mee geweest met een oldtimer deux chevaux autorit. Samen met een klein clubje reden wij in verschillende eendjes door de stad. Daarnaast vond ik de trainingen erg waardevol. De docenten die de trainingen gaven waren ook erg deskundig. Het was leuk om zo kennis op te frissen samen met andere leerkrachten.

Als laatste wil ik jullie nog laten weten dat ik heel blij met jullie was en ben! Jullie gaven mij vertrouwen. Zonder OnderwijsPost had ik geen baan gehad. Door jullie heb ik toch werk kunnen krijgen en nu mag ik zelfs in dienst treden bij een bestuur. Dus bedankt!

Onderwijspost over ons blog frans zonder onderwijspost had ik geen baan gehad