Meesterlijke match tussen school en leraar | Onderwijspost
Onderwijspost

OnderwijsPost matched talentvolle professionals met onze opdrachtgevers in het onderwijs, kinderopvang en de zorg. We begrijpen onze opdrachtgevers, omdat een groot deel van ons team ook uit deze sectoren komt. Wij willen onszelf continu uitdagen. Kijken wat we nog meer kunnen doen met onze gedrevenheid om écht goede kandidaten te vinden, om onze opdrachtgevers écht goed te begrijpen en adviseren. Het antwoord ligt in het woord talent. Dat is waar alles om draait in ons werk. Talent is een combinatie van bevlogenheid en kwaliteit. En dat is precies wat bij ons centraal staat. We helpen organisaties hun eigen functioneren, hun eigen talent te optimaliseren, door ze te adviseren over HRM-zaken en door ze te helpen de juiste mensen te vinden en te laten groeien.

Kort gezegd: het is ons talent om dat van onze opdrachtgevers te laten groeien. Dat is de kern van ons werk; de constante factor in een dienstverlening die zich dynamisch zal ontwikkelen. Voor organisaties die zoeken naar talent, in zichzelf, in hun mensen, zijn we de ideale partner.

We zijn dé dienstverlener als het draait om talent.

Investeer in een goed gesprek. Dan doen wij de rest.

Vacatures invullen lukt alleen als je mensen écht kent. De juiste mensen bij de juiste functies vinden is een kwestie van weten wat hen beweegt, wat hun dromen en verwachtingen zijn, waar ze en kwetsbaar in zijn en wat ze nog willen leren. Als je dit weet, kun je opdrachtgevers blij maken met de juiste persoon op de juiste plek. Een professional met de juiste ervaring, die de cultuur van de organisatie en de doelgroep snapt en de juiste instelling heeft.

We willen je kennen.

Investeer daarom in een goed gesprek met OnderwijsPost op jouw locatie. We horen graag waar je als organisatie behoefte aan hebt. Leer ons jouw organisatie kennen; in de bestuurskamer en op de werkvloer. Dan doen wij de rest.

De kans is groot dat we je blij maken met de juiste professional. Omdat we jou kennen en de professional uitgebreid informeren over wat jouw organisatie nodig heeft en verwacht. Omdat we de professionals kennen en altijd transparant zijn over waar iemands expertise wel of niet ligt. Omdat we referenties daadwerkelijk zijn nagegaan en vaak met eigen ogen hebben gezien hoe iemand zijn werk doet. En vooral, omdat we er zoveel plezier aan beleven om de juiste persoon bij de juiste organisatie te vinden.

Vragen?

Vind de antwoorden in onze FAQ of neem contact met ons op!

Geïnteresseerd?

Don't be a stranger en maak direct een afspraak.