Meesterlijke match tussen school en leraar | Onderwijspost
Onderwijspost

OnderwijsPost matcht talentvolle professionals met onze opdrachtgevers in het onderwijs, de kinderopvang en de zorg. We begrijpen onze opdrachtgevers, omdat een groot deel van ons team ook uit deze sectoren komt. Wij willen onszelf continu uitdagen en kijken wat we nog meer kunnen doen met onze gedrevenheid om écht goede kandidaten te vinden. Dit doen we om onze opdrachtgevers goed te begrijpen en te adviseren. Het antwoord ligt in het woord talent. Dat is waar alles om draait in ons werk. Talent is een combinatie van bevlogenheid en kwaliteit. Dat is precies wat bij ons centraal staat. We helpen organisaties hun eigen functioneren en hun eigen talent te optimaliseren, door ze te adviseren over HRM-zaken en door ze te helpen de juiste mensen te vinden.

Kort gezegd: het is ons talent om dat van onze opdrachtgevers te laten groeien. Dat is de kern van ons werk; de constante factor zijn in een dienstverlening die zich dynamisch zal ontwikkelen. Voor organisaties die zoeken naar talent in zichzelf en in hun professionals, daar zijn we de ideale partner voor.

We zijn dé dienstverlener als het draait om talent.

Investeer in een goed gesprek, dan doen wij de rest

Vacatures invullen lukt alleen als je mensen écht kent. De juiste mensen bij de juiste functies vinden is een kwestie van weten wat hen beweegt, wat hun dromen en verwachtingen zijn, waar ze kwetsbaar in zijn en wat ze nog willen leren. Als je dit weet, kun je opdrachtgevers blij maken met de juiste persoon op de juiste plek: een professional met de juiste ervaring en instelling die de cultuur van de organisatie en de doelgroep snapt.

We willen je kennen

Investeer daarom in een goed gesprek met OnderwijsPost op jouw locatie. We horen graag waar je als organisatie behoefte aan hebt. Leer ons jouw organisatie kennen; in de bestuurskamer en op de werkvloer. Dan doen wij de rest.

De kans is groot dat we je blij maken met de juiste professional. Ten eerste omdat we jou kennen en de professional uitgebreid informeren over wat jouw organisatie nodig heeft en wat de verwachtingen zijn. Daarnaast kennen we de professionals en zijn we altijd transparant over waar iemands expertise wel of niet ligt. Verder gaan we referenties daadwerkelijk na en hebben we vaak met eigen ogen gezien hoe iemand zijn werk doet. En natuurlijk vooral omdat we er zoveel plezier aan beleven om de juiste persoon bij de juiste organisatie te vinden.

Vragen?

Vind de antwoorden in onze FAQ of neem contact met ons op!

Geïnteresseerd?

Don't be a stranger en maak direct een afspraak.