Werving en selectie in het onderwijs | Onderwijspost
Onderwijspost

Werving & selectie voor het onderwijs kun je er anno nu eigenlijk niet meer ‘een beetje bij doen’. Want de leukste en beste kandidaten kunnen vaak kiezen uit allerlei aanbiedingen. En dus is het essentieel dat de propositie van jouw onderwijsinstelling op de juiste manier wordt gepresenteerd, bij de juiste leerkracht of manager én op het juiste moment. Dat is precies wat OnderwijsPost doet. Wij bemiddelen:

  • Leerkrachten (speciaal- en regulier onderwijs)
  • Docenten (speciaal- en regulier onderwijs)
  • Intern begeleiders
  • Teamleiders
  • Directeuren
  • Bestuurders
  • Procesbegeleiders
  • Coaches

Onderwijsinstelling

Bij OnderwijsPost nemen we het volledige werving & selectie proces voor onze rekening. Dat betekent dat je onmiddellijk vist in een veel grotere vijver, want we hebben een uitgebreid netwerk van onderwijsprofessionals. Daar werpen we bovendien geen sleepnet in uit, want OnderwijsPost gelooft in ‘strikt persoonlijke’ matches en is er trots op dat we bijna altijd de juiste persoon voor de juiste functie, bij de juiste onderwijsinstelling vinden. Hoe? Door ons te verdiepen in jullie organisatie én in de leerkrachten en/of managers waarmee wij werken. En zelfs als we niet meteen een kandidaat aan de haak slaan, is er geen man overboord. In dat geval berekenen we namelijk geen kosten.

Onderwijsprofessional

Als je via werving & selectie aan de slag gaat dan kom je in dienst bij de school. We hebben voor jou als professional een enorme vijver waaruit je kan vissen. Wij durven best de belofte te maken dat we iets hebben wat precies bij je past! Komt het een keer voor dat dit niet zo is dan gaan we direct voor je op zoek. Hoe mooi is het als wij het voorwerk kunnen doen zodat jij een mooie klus krijgt bij een school of stichting die aansluit bij jouw wensen. Een goed gesprek om eens te kijken wat de mogelijkheden zijn kan geen kwaad toch?

Voor alle onderwijsrollen

Hoewel we bekend staan als ‘hofleverancier’ van leerkrachten en docenten binnen het PO, VO en Speciaal Onderwijs, hebben we ook een bewezen trackrecord als het gaat om de werving en selectie van ondersteunend personeel. Denk aan onderwijsassistenten, financiële en administratieve professionals, zorgconsulenten, intern begeleiders en orthopedagogen. Daarnaast werven en selecteren we op MT-niveau, dus ook voor inspirerende managers en visionaire directeuren en bestuurders zijn we een betrouwbare W&S partner.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en kunnen we je helpen bij een passende oplossing? Neem dan even contact op met:

Functies Primair-, Voortgezet- en Hoger Onderwijs
Kantoor Rotterdam: Cindy Meijer via cindy@onderwijspost.nl of 06 83 98 15 27
Kantoor Amsterdam: Susan Rijpkema via susan@onderwijspost.nl of 06 10 76 26 61

Management functies
Nancy Verreijen via nancy@onderwijspost.nl of 06 13 58 33 50