Onderwijspost logo

Werving & Selectie

Werving & selectie voor het onderwijs kun je er anno nu eigenlijk niet meer ‘een beetje bij doen’. Want de leukste en beste kandidaten kunnen vaak kiezen uit allerlei aanbiedingen. En dus is het essentieel dat de propositie van jouw onderwijsinstelling op de juiste manier wordt gepresenteerd, bij de juiste kandidaat én op het juiste moment. Dat is precies wat OnderwijsPost doet.

Hoe het werkt
OnderwijsPost neemt het volledige werving & selectie proces voor haar rekening. Dat betekent dat je onmiddellijk vist in een veel grotere vijver, want we hebben een uitgebreid netwerk van onderwijsprofessionals. Daar werpen we bovendien geen sleepnet in uit, want OnderwijsPost gelooft in ‘strikt persoonlijke’ matches en is er trots op dat we bijna altijd de juiste kandidaat voor de juiste functie bij de juiste onderwijsinstelling vinden. Hoe? Door ons te verdiepen in jullie organisatie én in de kandidaat. En zelfs als we niet meteen een kandidaat aan de haak slaan, is er geen man overboord. In dat geval berekenen we namelijk geen kosten.

Voor alle onderwijsrollen
Hoewel we bekend staan als ‘hofleverancier’ van juffen, meesters, leerkrachten en docenten, hebben we ook een bewezen trackrecord als het gaat om de werving en selectie van ondersteunend personeel. Denk aan onderwijsassistenten, financiële en administratieve professionals, zorgconsulenten, IB’ers en orthopedagogen. Daarnaast werven en selecteren we op MT-niveau, dus ook voor inspirerende managers en visionaire directeuren, zijn we een betrouwbare w&s partner.

Blijf op de hoogte via onze social kanalen