Meesterlijke match tussen school en leraar | Onderwijspost
Onderwijspost

Iedere organisatie kan een netwerk van onderwijsprofessionals opbouwen. Sterker nog; dat kun je als onderwijsinstelling prima zelf. Maar het matchen van de juiste kandidaat met de juiste job bij de juiste school, is veel lastiger. En dat is waar OnderwijsPost sterk in is. Zo sterk zelfs, dat we liefst nog een stapje verder gaan en individuele kandidaten matchen met specifieke klassen. Want iedere klas verdient een docent, leerkracht of leraar die er het maximale (meer mag ook!) uit kan en wil halen. Een meesterlijke match dus!

Onze investering

Een meesterlijke match komt zelden zomaar aanwaaien, hoe fijn we dat ook zouden vinden. En dus investeren we continu in het verdiepen van de relatie met ‘onze’ onderwijsprofessionals. Want de perfecte match kun je alleen vinden als je weet wat kandidaten beweegt. Wat hun dromen en verwachtingen zijn, in welke situaties ze kwetsbaar zijn en wanneer ze excelleren. Pas als je weet wie je in huis hebt, kun je ze een job aanbieden bij een school waar ze zich thuis voelen. Juist omdat wij zo intensief in de relatie met kandidaten investeren, waarborgen we dat je iemand in huis haalt die jullie leerlingen of studenten écht begrijpt. Die weet wat hen beweegt. En wat hen in beweging zet. Iemand, kortom, die de juiste skills heeft én cultureel matcht.

Jullie investering

Bestaat uit een goed gesprek met OnderwijsPost. Want hoe beter we jullie school of instelling kennen, hoe groter de kans dat we een kandidaat vinden die er blij wordt. Die kandidaten kennen we. Bijvoorbeeld omdat we hun verwachtingen en competenties uitgebreid in kaart hebben gebracht, referenties hebben gecontroleerd en/of hebben meegekeken in de klas. Om een meesterlijke match te maken, is er eigenlijk nog maar één ding nodig: jullie instelling leren kennen. Dus don’t be a stranger en neem contact op voor een goed gesprek en dito kop koffie.

Graag eens kennis kennis maken?

Neem contact op met Cindy Meijer.