Meesterlijke match tussen school en leraar | Onderwijspost
Onderwijspost

OnderwijsPost matched talentvolle professionals met onze opdrachtgevers in het onderwijs. Onze professionals weten van aanpakken en weten dat hun werk er toe doet. Dat soort professionals vind je bij OnderwijsPost. En of je nu op zoek bent naar professionals met jarenlange ervaring, mensen uit het bedrijfsleven die een carrièreswitch willen maken naar het onderwijs of juist naar starters op de arbeidsmarkt. OnderwijsPost biedt altijd het snelst de beste oplossing.

Onze investering

Een meesterlijke match komt zelden zomaar aanwaaien, hoe fijn we dat ook zouden vinden. En dus investeren we continu in het verdiepen van de relatie met ‘onze’ onderwijsprofessionals. Want de perfecte match kun je alleen vinden als je weet wat kandidaten beweegt. Wat hun dromen en verwachtingen zijn, in welke situaties ze kwetsbaar zijn en wanneer ze excelleren. Pas als je weet wie je in huis hebt, kun je ze een job aanbieden bij een school waar ze zich thuis voelen. Juist omdat wij zo intensief in de relatie met kandidaten investeren, waarborgen we dat je iemand in huis haalt die jullie leerlingen of studenten écht begrijpt. Die weet wat hen beweegt. En wat hen in beweging zet. Iemand, kortom, die de juiste skills heeft én cultureel matcht.

Jullie investering

Bestaat uit een goed gesprek met OnderwijsPost. Want hoe beter we jullie school of instelling kennen, hoe groter de kans dat we een kandidaat vinden die er blij wordt. Die kandidaten kennen we. Bijvoorbeeld omdat we hun verwachtingen en competenties uitgebreid in kaart hebben gebracht, referenties hebben gecontroleerd en/of hebben meegekeken in de klas. Om een meesterlijke match te maken, is er eigenlijk nog maar één ding nodig: jullie instelling leren kennen. Dus don’t be a stranger en neem contact op voor een goed gesprek en dito kop koffie.

Graag eens kennis maken?

Neem contact op met Cindy Meijer.