Vind jouw droombaan | Onderwijspost
Onderwijspost

Altijd een vacature die bij je past

OnderwijsPost is dé specialist in arbeidsbemiddeling van professionals in vrijwel alle sectoren van het onderwijs, de kinderopvang en de zorg. Je kunt bij ons terecht voor zowel tijdelijke opdrachten als voor vaste banen. Na een uitgebreid intakegesprek over je kwaliteiten en wensen matchen we jouw profiel met de vacature die daar perfect op aansluit.

Voor tijdelijk of vast

Voordat je aan de slag gaat, gaan we eerst kijken welke arbeidsovereenkomst het beste bij je past: een vast dienstverband bij OnderwijsPost of de opdrachtgever, een projectovereenkomst of een contract als ZZP'er.

Begeleiding door een vast contactpersoon

Iedere professional heeft bij OnderwijsPost een vast contactpersoon. Deze is altijd aanspreekbaar voor vragen, advies en oplossingen. Onze recruiters en accountmanagers hebben een achtergrond in het onderwijs, de zorg, de kinderopvang en jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling.

Onze professionals kennen we door en door. We spreken ze persoonlijk en weten daardoor precies wie ze zijn, wat ze kunnen, waar ze zich in kunnen ontwikkelen en waar ze gelukkig (en ongelukkig) van worden.

Onze werkwijze

Als leerkracht, docent, onderwijsassistent of interim-manager wil je een baan die helemaal op jouw lijf geschreven is. Met onze unieke persoonlijke matchmethodiek brengen we deze veeleisende ambities bij elkaar.

Wat onze werkwijze zo effectief maakt? Daar is weinig geheimzinnigs aan. Voor een perfecte match gaan we verder dan andere detacheerders. Bij ons is detacheren namelijk meer dan alleen het koppelen van profielen. Veel meer! Wij bieden écht maatwerk.

Waarom een baan bij OnderwijsPost?

Aantrekkelijk salaris
Prima secundaire voorwaarden
Aangesloten bij pensioenplan
Coaching en opleidingen

In zes stappen naar jouw droombaan!

Stap 1: inventarisatie

Onze ervaren recruiters willen tijdens het intakegesprek graag de persoon achter het CV leren kennen. Naast jouw persoonlijke verhaal, zullen zij samen met jou inventariseren waar jouw behoeften, wensen, ambities en ontwikkelpunten liggen. Ook wordt er gekeken naar jouw doelstellingen als het gaat om je volgende stap in je carrière.


Stap 2: selectie

Op basis van jouw profiel en je wensen gaan wij kijken welke opdrachtgevers en welke vacatures of interim opdrachten het beste bij passen.


Stap 3: voorstel

Als je akkoord bent met het vacatureprofiel en de daarbij behorende opdrachtgever, dan stellen we jou als kandidaat voor bij de opdrachtgever.


Stap 4: kennismaking

Je gaat langs bij de opdrachtgever voor een kennismaking, vergezeld door één van onze accountmanagers.


Stap 5: evaluatie

Onze accountmanager evalueert het gesprek met de opdrachtgever en de recruiter (jouw contactpersoon) zal daarna de mogelijkheden met jou bespreken.


Stap 6: begeleiding

Zijn zowel jij als de opdrachtgever enthousiast, dan kun je aan de slag! Gedurende de looptijd van de opdracht of het arbeidscontract spreekt onze recruiter regelmatig met jou over bijvoorbeeld de voortgang. Ook zal de accountmanager contact blijven houden met de opdrachtgever.

We vinden bij OnderwijsPost de ontwikkeling en groei van onze professionals ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we jou graag bij het optimaal vormgeven van jouw loopbaan. We stellen een persoonlijk plan op om te komen waar jij wilt zijn en begeleiden je hier volledig in.