Samen zoeken we een baan die echt bij jou past! | Onderwijspost
Onderwijspost

Wij zijn OnderwijsPost

Een school die bij je past, een team waar je energie van krijgt en leerlingen die jij kan helpen groeien. Wij zorgen dat jij echt gelukkig kunt zijn in je werk.

Wij zetten net dat stapje extra door te coachen, een persoonlijk en specialistisch advies te geven of door een kaart te sturen zoals deze. Wij zien graag een lach op jouw gezicht verschijnen, omdat je echt op je plek bent!

Benieuwd naar onze concrete vacatures? Bekijk dan het overzicht. Liever een open sollicitatie? Schrijf je onderaan deze pagina in en wij nemen snel contact met je op.

Hoe gaan we te werk?

Stap 1

Jouw wensen

Onze ervaren recruiters willen tijdens het intakegesprek graag de persoon achter het CV leren kennen. Naast jouw persoonlijke verhaal, zullen zij samen met jou inventariseren waar jouw behoefte, wensen, ambities en ontwikkelpunten liggen. Ook wordt er gekeken naar jouw doelstellingen als het gaat om je volgende stap in je carriere.


Stap 2

Selectie vacatures

Zodra wij een goed beeld van jou hebben, ga jij met onze recruiter kijken of de vacature waarop jij hebt gesolliciteerd goed bij jou past. Denk je dat het geen goede match is? Geen probleem! Samen onderzoeken wij welke andere openstaande vacature beter overeenkomt met jouw wensen.


Stap 3

Beste voorstel voor jou

Nu wij een goed beeld van jou hebben en weten wat jouw wensen zijn, gaan onze recruiters in gesprek met de desbetreffende school van de vacature. Uiteraard doen zij hun best om het beste voorstel voor jou te realiseren.


Stap 4

Kennismaken opdrachtgever

Op het moment dat het voorstel van beide kanten bevalt, ga jij met onze accountmanagers op gesprek bij de opdrachtgever. Onze accountmanagers begeleiden jou uiteraard. Dit is hét moment voor jou om sfeer te proeven op jouw eventuele nieuwe werkplek en kennis te maken met jouw potentiële toekomstige collega's.


Stap 5

Evalueren kennismaking

Samen met onze accountmanagers bespreek jij het gesprek. Zij horen graag van jou wat voor gevoel jij hieraan hebt overgehouden. Jullie bespreken de positieve - en eventuele negatieve punten die bij jou zijn blijven hangen. Uiteraard doen zij hun best om te kijken of eventuele negatieve punten omgezet kunnen worden in iets positiefs, zodat er aan jouw wensen kan worden voldaan.


Stap 6

Akkoord vacature

Jij bent blij, de school of kinderopvang is blij, dus wij zijn blij! Gefeliciteerd, je hebt een baan! Na het ondertekenen van het contract kan jij aan de slag op jouw nieuwe werkplek.


Stap 7

Nazorg en begeleiding

Als je in dienst bent bij OnderwijsPost vinden wij het fijn om goed contact met jou te onderhouden. Jij kunt daarom altijd jouw recruiter bellen, appen of mailen voor vragen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om trainingen te volgen om jouw kennis te verbreden of juist als opfrisser. Uiteraard ben je ook van harte welkom op ons jaarlijkse personeelsuitje, de kerstborrel en andere activiteiten.


Wie gingen je voor?

"Ik kom op veel nieuwe plekken en ze zoeken precies wat ik wil. Daarnaast nemen ze niet alleen contact op als er iets geregeld moet worden, maar ook gewoon om te vragen hoe het gaat. Dat is top!"

Sam - Leerkracht SO / SBO

"Er wordt goed geluisterd naar je wensen en meegedacht naar welke functies echt bij jou zouden passen. Ik vind het contact altijd heel fijn. Voor mijn gevoel mag ik altijd bellen en ik kan echt alles waar ik op de werkvloer tegenaan loop bij OnderwijsPost kwijt."

Leonie - Pedagogisch medewerker / onderwijsassistent

"Na een prettig kennismakingsgesprek, waarin gekeken werd naar mijn wensen, hebben zij heel snel een leuke uitdagende opdracht gevonden. Inmiddels ben ik met veel plezier met mijn tweede opdracht bezig. Weer een goede match!"

Trudy - Leerkracht PO

SCHRIJF JE IN: