Routebeschrijving Rotterdam | Onderwijspost
Onderwijspost

OnderwijsPost Rotterdam is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto. Wij helpen je graag op weg met deze routebeschrijving.

Adres
Oostplein 423
3061 CH Rotterdam

Het bedrijf zit gevestigd in het half ronde gebouw aan het Oostplein, naast het gemaal MR. U.G. Schilthuis. U kunt aanbellen bij nr. 423 en vervolgens de lift nemen naar de 6e verdieping.

Routebeschrijving rotterdam

Met het openbaar vervoer

Vanaf treinstation NS Rotterdam Blaak

Lopend vanaf Rotterdam Blaak
U kunt vanuit Rotterdam Blaak lopend naar Oostplein, u gaat dan onder de kubuswoningen door en loopt de Burgemeester van Walsumweg uit richting Oostplein. Dit is ongeveer 10 minuten lopen.

Met de Metro vanaf Rotterdam Blaak
U kunt er ook voor kiezen om vanaf Rotterdam Blaak op de metro te stappen richting Oostplein. Dit is metrolijn A Binnenhof, B Nesselande of C De Terp.

Vanaf treinstation NS Rotterdam Centraal

Met de metro vanaf Rotterdam Centraal
Neem metrolijn D richting de Akkers. Stap uit bij metro halte Beurs Rotterdam. Stap hier over op metrolijn A Binnenhof, B Nesselande of C De Terp. Stap uit bij halte Oostplein.

Met de tram vanaf Rotterdam Centraal

  • Tram 7 richting Oostplein, uitstappen bij halte Oostplein.
  • Tram 21 richting De Esch, uitstappen bij halte Oostplein.
  • Tram 24 richting De Esch, uitstappen bij halte Oostplein.

Met de auto:

Kom je met de auto vanuit Dordrecht / Breda (A16)?
Volg de A16 (E19) richting Rotterdam, houd Ring Rotterdam (Oost) aan. Neem afslag 25 richting Centrum. Bij de rotonde gaat u driekwart rond, u rijdt de Abram van Rijckevorseweg op. Ga bij de stoplichten na het tankstation rechtdoor (LET OP: Sorteer voor op de derde baan!), u rijdt dan langs het Excelsior Stadion rechtsaf de Oostzeedijk op. De Oostzeedijk loopt over in Oostplein, u bent op uw bestemming gearriveerd. Parkeren kunt u het best achter ons kantoor in de Papagaaistraat. Wij zijn gevestigd in het half ronde gebouw, naast het Gemaal Mr. U.G. Schilthuis. OnderwijsPost & YUAR bevinden zich op nummer 423, dit is op de zesde verdieping

Kom je met de auto vanuit Gouda / Utrecht (A12)?
Volg de A12 richting Rotterdam. Volg vanaf knooppunt Gouwe de A20 (E25) richting Rotterdam. Volg vanaf knooppunt Terbregseplein de A16 (E19) richting Dordrecht. Neem ter hoogte van afrit 26 de parallelrijbaan op de snelweg en verlaat de snelweg bij afrit 25, richting Rotterdam Centrum. Bij de rotonde gaat u rechts, u rijdt de Abram van Rijckevorseweg op. Ga bij de stoplichten na het tankstation rechtdoor (LET OP: Sorteer voor op de derde baan!), u rijdt dan langs het Excelsior Stadion rechtsaf de Oostzeedijk op. De Oostzeedijk loopt over in Oostplein, u bent op uw bestemming gearriveerd. Parkeren kunt u het best achter ons kantoor in de Papagaaistraat. Wij zijn gevestigd in het half ronde gebouw, naast het Gemaal Mr. U.G. Schilthuis. OnderwijsPost & YUAR bevinden zich op nummer 423, dit is op de zesde verdieping.

Kom je met de auto vanuit Delft / Den Haag / Amsterdam (A13)?
Volg de A13 richting Rotterdam. Volg vanaf knooppunt Kleinpolderplein de A20 (E25) richting Dordrecht. Volg vanaf knooppunt Terbregseplein de A16 (E19) richting Dordrecht. Neem ter hoogte van afrit 26 de parallelrijbaan op de snelweg en verlaat de snelweg bij afrit 25, richting Rotterdam Centrum. Bij de rotonde gaat u rechts, u rijdt de Abram van Rijckevorseweg op. Ga bij de stoplichten na het tankstation rechtdoor (LET OP: Sorteer voor op de derde baan!), u rijdt dan langs het Excelsior Stadion rechtsaf de Oostzeedijk op. De Oostzeedijk loopt over in Oostplein, u bent op uw bestemming gearriveerd. Parkeren kunt u het best achter ons kantoor in de Papagaaistraat. Wij zijn gevestigd in het half ronde gebouw, naast het Gemaal Mr. U.G. Schilthuis. OnderwijsPost & YUAR bevinden zich op nummer 423, dit is op de zesde verdieping.