Onze visie | Onderwijspost
Onderwijspost

Onze visie

Wij zijn dé dienstverlener als het draait om talent. OnderwijsPost bemiddelt deskundige professionals naar hun droombaan en wij ontzorgen onze opdrachtgevers met hun personeel en capaciteitsvraagstukken. Onze betrokkenheid, persoonlijke aanpak en jij als persoon staan daarbij op alle fronten centraal. Voor organisaties die zoeken naar talent in zichzelf en in hun mensen, zijn wij de ideale partner.

Wij hebben de ambitie om in de komende vijf jaar door te groeien naar een toppositie in de Nederlandse arbeidsbemiddelingsmarkt.

Onze cultuur

Wij zijn een ambitieuze club mensen met een passie voor het helpen van professionals en het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Dat is de kern van ons werk; de factor die zich dynamisch zal blijven ontwikkelen. Dat trekt ambitieuze, ondernemende en betrokken mensen. Elk jaar verwelkomen wij nieuwe collega's. Dan worden de verschillende aspecten heel belangrijk. Eén daarvan is dat iedereen onze cultuur omarmt. Wat ook belangrijk is, is dat iedereen ons bedrijf snapt en kan uitdragen waarom wij doen wat wij doen.

Alles voor een glimlach!

Alles voor een glimlach betekent voor ons: mensen blij maken. Wij zorgen dat mensen écht gelukkig zijn in hun werk en wij helpen onze opdrachtgevers op het gebied van wervings- en capaciteitsvraagstukken. Wij zetten net dat stapje extra door te coachen, een persoonlijk en specialistisch advies te geven of door een kaartje te sturen. Wij zien graag een lach op de gezichten van onze kandidaten en opdrachtgevers verschijnen!

Anderen helpen en blij maken is onze drive. Jouw wensen, ambities en behoeften als professional en opdrachtgever staan centraal in alles wat wij doen. Wij willen jou blij maken met simpele dingen, zoals het sturen van een appje om je succes te wensen. En natuurlijk vooral door onszelf te blijven.

Onze 4 kernwaarden:

Eigenzinnig
Transparant
Flexibel
Doen!

EIGENZINNIG

Gewoon een beetje anders.

Onze mensen zijn eigenzinnig. Dat vertaalt zich in kleine dingen. Schreeuwende collega’s die naar een Olympische schaatsfinale op TV staan te kijken, een nèt iets te gezellige vrijdagmiddagborrel of een hilarische OnderwijsPost ski trip. Die eigenzinnigheid verbindt ons. Wij zijn vaak ergens heel erg voor of heel erg tegen. Dat is niet zwart-wit, dat is gepassioneerd. Wij hebben altijd een onderbouwing, want we weten waarover we praten. Zo niet, dan doen we niet alsof. Wij gaan dan op onderzoek uit en komen terug als specialist. Dat is iets waar we trots op zijn. What you see is what you get!


TRANSPARANT

Eerlijk, betrokken, open.

Met onze persoonlijke benadering zijn wij eerlijk, betrokken en open in alles wat wij doen. Dit zijn wij onderling, maar uiteraard ook naar onze professionals en opdrachtgevers. Dat is onze kracht. Wij hebben het beste met je voor. Daarom luisteren wij graag naar jouw wensen, want samen weten we het beter dan alleen. Hierdoor maken wij onze professionals gelukkig en zien wij onze opdrachtgever als lange termijn partner. Wij zijn altijd eerlijk en direct, ook als dat moeilijk is. Wij doen wat we beloven en we staan open voor kritiek. Alleen dan ontstaat er een waardevolle relatie van gelijkwaardigheid.


FLEXIBEL

Durven veranderen.

OnderwijsPost verandert continu. Soms omdat het kan, soms omdat het moet. Wij zijn een succesvol en snelgroeiend bedrijf in een snel veranderende onderwijswereld. Dat vraagt een hoop van onze medewerkers, business partners, systemen en processen. Flexibiliteit zit daarom in ons bloed. Wij zijn altijd kritisch en willen altijd méér. Wij meten, experimenteren en trekken onderbouwde conclusies. Iedereen heeft wel een wensenlijst of weet tien punten op te noemen die echt anders moeten.


DOEN!

Elke dag een beetje beter.

Geen woorden, maar daden. Niet lullen, maar poetsen. In Rotterdam zijn er genoeg gezegdes voor. Bij OnderwijsPost noemen we deze nuchtere ondernemersmentaliteit: Doen!
Je idee is niets waard zonder uitvoering. Wacht niet totdat je idee perfect is, want in onze markt ben je dan te laat. OnderwijsPost heeft zich bewezen door elke dag een beetje beter te worden. Stap voor stap, detail na detail!