Onze diensten | Onderwijspost
Onderwijspost

Zit je te springen om een geschikte professional? Een gekwalificeerd talent voor een speciaal project? Een doortastende, verbindende interim-manager? Of eindelijk die ene ideale kandidaat voor een (lang) openstaande vacature?

Via OnderwijsPost is de vacante positie zó vervuld, hoe lastig of uitdagend die ook is. We doen grondig ons huiswerk en overleggen altijd persoonlijk met jou en de professionals. Wij kijken verder dan een cv, juist de persoon erachter is belangrijk. Past diegene bij de organisatie cultuur, ambities en vice versa. Zo kunnen we voor elke vacature razendsnel schakelen, met een juiste match als vaste uitkomst.

Onze diensten:

Detachering & Detavast

Detachering & Deta-vast is een mooie oplossing voor tijdelijke functies, maar ook als er een langdurige open plek binnen je formatie blijft. Vervanging bij ziekte, een sabbatical of ouderschapsverlof, maar ook voor extra capaciteit bij bijzondere projecten. Wat de reden ook is, OnderwijsPost vindt de juiste aanvulling. Snel en met oog voor de wensen van onderwijsinstelling én de onderwijsprofessional.


Uitzenden & arbeidsbemiddeling

OnderwijsPost kan ook onderwijsprofessionals bemiddelen middels een uitzendconstructie. Dit betekent extra flexibiliteit voor u als opdrachtgever. Je betaalt per gewerkt uur en de overeenkomst met de onderwijsprofessional is per direct opzegbaar. Deze constructie werkt voor zowel tijdelijke projecten als langdurige parttime of fulltime trajecten.


Flexpool

Een ongelukje zit helaas in een klein hoekje en een griepepidemie steekt onverwacht de kop op. Dan word je als onderwijsinstelling meteen met een flinke uitdaging geconfronteerd. Lessen laten uitvallen, dat doe je liever niet. En de ruimte om binnen het bestaande personeelsbestand te schuiven, is doorgaans zeer beperkt. De oplossing? Onze flexpool!

OnderwijsPost beschikt over een flinke onderwijs flexpool van ervaren, slimme, enthousiaste, inspirerende en/of ‘gewoon’ goede onderwijsprofessionals. Mensen die allemaal over de juiste accreditaties, ervaring en competenties beschikken. En mensen die het leuk vinden om op ‘nieuwe’ scholen aan de slag te gaan. Mensen die snel beschikbaar zijn en ervoor zorgen dat leerlingen en studenten kunnen doen waarvoor ze komen: zich ontwikkelen.


Payrolling

Jij als opdrachtgever vindt zelf de beste kandidaat voor een functie en besteedt de juridische en financiële verantwoordelijkheden voor het werkgeverschap aan ons uit. Concreet betekent dit dat de medewerker bij OnderwijsPost in dienst komt en van OnderwijsPost zijn salaris ontvangt. Deze oplossing biedt alle voordelen van detachering, speciaal voor organisaties die geen hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste mensen.


Werving & Selectie

OnderwijsPost werft en selecteert de juiste onderwijsprofessionals voor scholen, onderwijsinstellingen en besturen van stichtingen. Docenten, leerkrachten en onderwijsassistenten. Mensen die de financiële administratie gaan versterken. Casemanagers die het ziekteverzuim onder controle gaan brengen. Zorgconsulenten, IB’ers en orthopedagogen. Teamleiders, managers en directeuren die hun eigen kijk op vernieuwende onderwijsconcepten hebben. Werving & selectie is een vak apart. De perfecte combinatie vinden van mens, organisatie en baan vereist oprechte interesse en expertise. De juiste vragen stellen. Dóórvragen. Het juiste netwerk hebben. En daar alles uithalen wat er in zit. Dan heb je geen dure advertenties en wervingscampagnes meer nodig. Op deze manier kunnen onze opdrachtgevers zich focussen op hun hoofdtaak.


Interim-management

Ondergaat jouw onderwijsinstelling een strategische verandering? Moet er een gekozen strategie worden geïmplementeerd? Of zoek je snel een geschikte tijdelijke interim-professional (ZZP’er) voor een specifieke backoffice- of managementfunctie? Bij OnderwijsPost vind je de ervaren, doortastende ZZP’ers die helemaal aansluiten op de eisen van de tijdelijke uitdaging.

Onze interim professionals brengen een hoog arbeidsmoraal en een schat aan relevante werkervaring mee naar jouw organisatie. Je kunt ZZP’ers inhuren voor korte of langere tijd: weken, maanden of zelfs het hele schooljaar. Als opdrachtgever betaal je alleen de gewerkte uren. Na de opdracht heb je geen verdere verplichtingen.


Geïnteresseerd?

Maak direct een afspraak!