Docent techniek | Onderwijspost
Onderwijspost

Werk je graag met jongeren en vind je het leuk om leerlingen in een belangrijke levensfase op weg te helpen? Ben je flexibel, sociaal, creatief en heb je passie voor het vak techniek? Dan is een functie als docent techniek iets voor jou!

Techniek kom je elke dag en overal tegen! Je staat er misschien weinig bij stil, maar zonder alle technische uitvindingen zou onze dag er volledig anders uitzien. En… de technische ontwikkelingen stoppen nooit. Als docent techniek bereid je leerlingen voor op de toekomst! Je draagt met veel enthousiasme jouw technische kennis over en helpt leerlingen hun praktijkvaardigheden verder te ontwikkelen. Je geeft les op een school voor vmbo, havo en/of vwo.

Naast het lesgeven ben je ook coach, bereid je lessen voor, houd je je vak bij, overleg je met collega's, kijk je proefwerken na en praat je met ouders. Als docent techniek lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van een leerling en aan de persoonsvorming van de leerling. Je bereidt de leerling voor op deelname aan de samenleving en bovenal leer je de leerling om uit te groeien tot een uniek persoon die zelf keuzes kan maken.

Weet jij hoe je jongeren kunt inspireren om iedere dag het beste uit zichzelf te halen? Sta je te popelen om jouw passie voor techniek over te brengen aan jongeren? Het onderwijs in Nederland zoekt mensen die hun kennis kunnen overbrengen. Bekijk al onze vacatures voor docent techniek en reageer direct!

Vragen?

Vind de antwoorden in onze FAQ of neem contact met ons op!