Docent natuurkunde | Onderwijspost
Onderwijspost

Werk je graag met jongeren en vind je het leuk om leerlingen in een belangrijke levensfase op weg te helpen? Ben je flexibel, sociaal, creatief en heb je passie voor het vak natuurkunde? Dan is een functie als docent natuurkunde iets voor jou!

Waarom valt iets naar beneden en niet omhoog? Hoe is het mogelijk dat een vliegtuig opstijgt en in de lucht blijft? Waarom is pas gevallen sneeuw wit? Het antwoord op deze vragen leer jij jouw leerlingen ontdekken. Daarnaast leer je de leerlingen ook omgaan met de apparatuur in het natuurkundelokaal. Wat een boeiend vak!

Je geeft les op een school voor vmbo, havo en/of vwo. Naast het lesgeven ben je ook coach, bereid je lessen voor, houd je je vak bij, overleg je met collega's, kijk je proefwerken na en praat je met ouders. Als docent natuurkunde lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van een leerling en aan de persoonsvorming van de leerling. Je bereidt de leerling voor op deelname aan de samenleving en bovenal leer je de leerling om uit te groeien tot een uniek persoon die zelf keuzes kan maken.

Weet jij hoe je jongeren kunt inspireren om iedere dag het beste uit zichzelf te halen? Sta je te popelen om jouw passie voor natuurkunde over te brengen aan jongeren? Het onderwijs in Nederland zoekt mensen die hun kennis kunnen overbrengen. Bekijk al onze vacatures voor docent natuurkunde en reageer direct!

Vragen?

Vind de antwoorden in onze FAQ of neem contact met ons op!