Samen zoeken we het beste talent! | Onderwijspost
Onderwijspost

WIJ ZIJN ONDERWIJSPOST

Ons hart ligt in het onderwijs. Daar zijn we als bedrijf in opgegroeid samen met collega's uit het vakgebied. Aangezien wij de sector kennen, kunnen wij een match maken die anders niet tot stand zou komen. Dat is ons specialisme; de waarde die we toevoegen.

In alles wat wij doen staat onze 'zakelijke betrokkenheid' centraal. Onze consultants denken mee op een kwalitatieve wijze en geven advies waar nodig. Door onze persoonlijke benadering zorgen wij voor het beste talent!

VAKGEBIEDEN

Waar wij begonnen als specialist in het speciaal onderwijs, werken wij nu in alle vakgebieden binnen het onderwijs. Is er een tekort op de kinderopvang of een docent op het MBO die onverwachts uitvalt? Wij helpen jou graag aan het beste talent!

HOE GAAN WE TE WERK?

Stap 1

Inventarisatie

Onze ervaren accountmanager en recruiter bespreken met jullie de behoeften, wensen en doelstelling van het project of de opdracht. Op die manier krijgen wij een goed beeld van het talent wat jullie zoeken om zo een goede match te maken.


Stap 2

Selectie

Op basis van het vacatureprofiel en jullie wensen selecteren we na een uitvoerige screening het juiste talent dat daar bij past.


Stap 3

Voorstel

Na onze selectie, leggen wij het profiel van het talent aan jullie voor. Wij horen graag of jullie de kandidaat op gesprek willen hebben. Indien het nog niet een match is, gaan wij door met onze zoektocht naar het juiste talent.


Stap 4

Kennismaken kandidaat

Om een goed beeld te krijgen van de kandidaat, komt hij/zij langs voor een kennismaking, vergezeld door één van onze accountmanagers.


Stap 5

Evalueren kennismaking

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek evalueert onze accountmanager het gesprek en bespreekt met jullie de mogelijkheden. Dit wordt later gedeeld met de kandidaat om ook de ervaringen vanuit de kant van de kandidaat te horen.


Stap 6

Akkoord vacature

Jullie zijn blij, de kandidaat is blij, dus wij zijn blij! Gefeliciteerd, jullie hebben een nieuwe collega! Na het ondertekenen van het contract kan de kandidaat aan de slag op de nieuwe werkplek.


Stap 7

Nazorg en begeleiding

Om ervoor te zorgen dat de samenwerking vlekkeloos blijft verlopen, overlegt onze accountmanager, gedurende de looptijd van de opdracht, regelmatig met jullie en de kandidaat over de voortgang. Op die manier bieden wij begeleiding en ondersteuning waar nodig.


WIE GINGEN JE VOOR?

"We waren voor een van onze scholen opzoek naar een locatiedirecteur. Met hulp van OnderwijsPost kregen wij vrij snel CV’s aangeboden. Het inplannen van de gesprekken verliep ook erg vlot. Ik ervaar dus zeker dat Onderwijspost meedenkt, ontzorgt en ons van kwalitatief advies voorziet."

Corry – Aloysiusstichting

"We vinden het belangrijk om een relatie op te bouwen. Doordat we vanaf het begin met één accountmanager hebben gewerkt, is dit gelukt; we begrijpen elkaar goed en dat maakt de kans op een succesvolle detachering groter. Dit is vooral een kwestie van vertrouwen en flexibiliteit. En dat is precies wat OnderwijsPost tot een goede en betrouwbare partij maakt."

Anoniem