Kinderopvang - Professionals | Onderwijspost
Onderwijspost

Werk wat echt bij je past

OnderwijsPost is gespecialiseerd op het gebied van arbeidsbemiddeling voor kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en het onderwijs. Dat betekent onder andere dat we voor kinderopvangorganisaties nieuwe medewerkers werven en selecteren, dat we de ‘flexpools’ van kinderdagverblijven bemensen en runnen, dat we kinderopvangprofessionals voor langere tijd detacheren en dat we in de kinderopvang gespecialiseerde managers bemiddelen voor interim opdrachten.

Kortom, wij brengen mensen die willen werken in de kinderopvang en opdrachtgevers bij elkaar. Op uitzendbasis of in vaste dienst. Parttime of fulltime. In dienst van een kinderopvangorganisatie of bij ons. Er is van alles mogelijk. Maar daarbij staat voor ons altijd de mens centraal.

Werk dat bij je past en waar je echt gelukkig van wordt, het klinkt zo voor de hand liggend. Dat is het ook. Maar het is helemaal nog niet zo eenvoudig om het daadwerkelijk te realiseren. Om iets goed te laten passen moet je naar veel meer dingen kijken dan de gebruikelijke functiebeschrijving en opleidings- en ervaringseisen. Weinigen doen dat. Wij wel. De kinderopvangorganisaties die wij met personeel ondersteunen nemen we net zo uitgebreid onder de loep, zodat we jou kunnen voorstellen bij een opdrachtgever die echt bij je past.

Roze tekst kinderopvang pagina professionals

Voordelen OnderwijsPost

Als je voor of via ons in de kinderopvang aan de slag gaat dan ervaar je de voordelen van een bedrijf dat gespecialiseerd is personeelsdiensten voor de kinderopvang:

  • Wij kennen de ins en outs van de kinderopvang als geen ander;
  • Wij zorgen voor werk dat echt bij je past zodat jij er gelukkig van wordt;
  • Wij bieden je deskundige begeleiding en coaching;
  • We kunnen je begeleiden op een groeipad langs meerdere organisaties;
  • We denken met je mee over je carrière en ambities;
  • We bieden je specialistische nascholing en workshops aan.

Ervaring

Wij komen altijd graag in contact met professionals met een passie voor kinderopvang en een professionele instelling. Ervaring is welkom maar niet vereist, wij hebben regelmatig ook startersfuncties.

Leeftijd en herintreden

In de kinderopvang is een hogere leeftijd vaak een voordeel! Heb je een professionele instelling maar is je vakkennis niet meer of nog niet op niveau, dan helpen we je graag deze bij te spijkeren. Dus herintreders, aarzel niet langer en zet de stap!

Reageren

Wil jij ook graag via OnderwijsPost aan werk komen dat echt bij je past? Neem dan snel een kijkje bij onze vacatures. Staat jouw baan er nog niet bij? Verstuur dan je cv en wij bekijken of we je kunnen opnemen in onze database met kinderopvangprofessionals.

Wil je eerst eens praten over de mogelijkheden die OnderwijsPost voor jou ziet? Neem dan contact met ons op. Jouw kennis en ervaring zijn ons veel waard.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op met Stacy Barten.