Kinderopvang | Onderwijspost
Onderwijspost

OnderwijsPost is een specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling en capaciteitsvraagstukken voor kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. De juiste mens op de juiste plaats in de kinderopvang, dat is waar het bij ons allemaal om draait. OnderwijsPost ontzorgt onze opdrachtgevers en zorgt voor de best mogelijke match tussen mens en organisatie. Wij matchen op een unieke manier menselijke talenten met zakelijke profielen.

Kinderdagverblijven en organisaties in de BSO voorzien wij zo van precies die medewerkers die zij nodig hebben om hun pedagogische visie te kunnen realiseren. Kinderopvangprofessionals vinden via ons het werk dat echt bij ze past. Dit kan zowel parttime als fulltime. Van beginnend pedagogisch medewerker tot ervaren vestigingsmanager. In vaste dienst, op uitzendbasis, via een flexpool of als interim. OnderwijsPost verzorgt het. Net zoals passende personeelsplanningen, coaching en (interim) management. Zodat jij je kunt focussen op waar je echt goed in bent: kinderopvang.

OnderwijsPost Kinderopvang is ontstaan vanuit onze visie dat het beter kan met de inzet van extern personeel in de kinderopvang. OnderwijsPost bemiddelt deskundige professionals naar hun droombaan en wij ontzorgen onze opdrachtgevers met hun werving en capaciteitsvraagstukken. Onze betrokkenheid, persoonlijke aanpak en jij als mens staat daarbij op alle fronten centraal.

Het team van OnderwijsPost zit vol expertise. Onze accountmanagers en recruiters hebben ervaring in de kinderopvang, het onderwijs, de zorg en de arbeidsbemiddeling.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op met Stacy Barten.