Gaan voor jouw droombaan!? | Onderwijspost
Onderwijspost

Gaan voor jouw droombaan!?

Sta jij al een tijdje stil? Of denk je aan een volgende stap maar je weet niet hoe je die moet zetten? Meebewegen binnen onderwijs is een must. Hoe kan jij immers de nieuwe generatie klaarstomen voor een maatschappij die altijd in beweging is, als je zelf stil blijft staan?

De toekomst ligt in beweging. Beweging in leerlingen, in onderwijsvisies en vóóral beweging in jezelf. Of dit nu in de vorm is van een baan vinden na je studie of die stap maken naar een nieuwe omgeving als je al een tijdje vast zit. Iemand naast je die het voorwerk doet tijdens die stap vooruit of opzij maakt je zeker, net dat beetje extra. Want niets is zo lekker als van tevoren weten waar je aan toe bent, toch?

Kom in beweging!

Jouw beweging realiseren we samen door het kijken naar ambities, het aanboren van mogelijkheden en het creëren van kansen. Wellicht droom je over een nieuwe uitdaging, maar heb je nooit de stap durven maken. Of borrelen er tijdens een gesprek met ons ambities bij je op, waarvan je het bestaan niet eens weet! Laat ons jou in beweging brengen, samen die nieuwe stap zetten.

Samen eens bespreken hoe we jouw toekomstplannen vorm kunnen gaan geven? Stuur dan een mail naar info@onderwijspost.nl om een afspraak te maken. Benieuwd of jouw droombaan al tussen onze vacatures staat? Neem dan snel een kijkje en solliciteer!

Meer weten over OnderwijsPost en meebewegen?

Kijk dan het volgende verhaal van Cindy en Peter:

Bekijk vacatures

Recente vacatures (40)

Wij zoeken onderwijstoppers

Docent AVO

Locatie Rotterdam
Locatie Zuid-Holland
16-40 uur

Onderwijsassistent vmbo

Locatie Rotterdam
Locatie Zuid-Holland
16 uur

Leraarondersteuner

Locatie Rotterdam
Locatie Zuid-Holland
40 uur