Flexpool met invalkrachten in het onderwijs | Onderwijspost
Onderwijspost

Een ongelukje zit helaas in een klein hoekje en een griepepidemie steekt onverwacht de kop op. Dan word je als onderwijsinstelling meteen met een flinke uitdaging geconfronteerd. Lessen laten uitvallen, dat doe je liever niet. En de ruimte om binnen het bestaande personeelsbestand te schuiven, is doorgaans zeer beperkt. De oplossing? Onze flexpool!

Onderwijsinstelling

OnderwijsPost beschikt over een flinke onderwijs flexpool van ervaren, slimme, enthousiaste, inspirerende en/of ‘gewoon’ goede onderwijsprofessionals. Mensen die allemaal over de juiste accreditaties, ervaring en competenties beschikken. En mensen die het leuk vinden om op ‘nieuwe’ scholen aan de slag te gaan. Mensen die snel beschikbaar zijn en ervoor zorgen dat leerlingen en studenten kunnen doen waarvoor ze komen: zich ontwikkelen.

Onderwijsprofessional

Werk jij als leerkracht parttime in het PO of VO? Dan heb je misschien wel tijd en zin om af en toe een dagje in te vallen bij één van onze opdrachtgevers. Ook een leuke manier om eens een kijkje te nemen in verschillende keukens!

Wil je meer weten over de mogelijkheden en kunnen we je helpen bij een passende oplossing? Of wil jij je aanmelden als leerkracht voor de flexpool? Neem dan even contact op met:

Kantoor Rotterdam
Cindy Meijer via cindy@onderwijspost.nl of 06-83981527

Kantoor Amsterdam
Susan Rijpkema via susan@onderwijspost.nl of 06-10762661