Detachering in het onderwijs | Onderwijspost
Onderwijspost

Detachering is een mooie oplossing voor tijdelijke functies, maar ook als er een langdurige open plek binnen je formatie blijft. Vervanging bij ziekte, een sabbatical of ouderschapsverlof, maar ook voor extra capaciteit bij bijzondere projecten. Wat de reden ook is, OnderwijsPost vindt de juiste aanvulling. Snel en met oog voor de wensen van onderwijsinstelling én de onderwijsprofessional. Wij bemiddelen:

  • Leerkrachten (speciaal- en regulier onderwijs)
  • Docenten (speciaal- en regulier onderwijs)
  • Intern begeleiders
  • Teamleiders
  • Directeuren
  • Bestuurders
  • Procesbegeleiders
  • Coaches

* Mogelijkheid tot bemiddelen is ook toegankelijk als je als ZZP’er staat ingeschreven.

Onderwijsinstelling

Bij detachering in het onderwijs komt de onderwijsprofessional in dienst van OnderwijsPost. Wij nemen dus alle verplichtingen op ons. Helder voor de professional en risicovrij voor opdrachtgevers. Bij detachering bepaal je zelf hoelang en hoe vaak iemand wordt ingezet. Die inzet en alle overige rechten en plichten worden op voorhand vastgelegd, zodat iedereen weet wat de bedoeling is. Heb je zelf een fantastische kandidaat op het oog, maar wil je die niet (of niet meteen) in dienst nemen? Geen probleem! Kies dan voor payrolling, waarbij wij werkgever worden, maar de werving & selectie intern worden ingevuld. Uiteraard is het ook mogelijk om een leerkracht, directeur of begeleider van ons over te nemen. Een passende oplossing vinden is iets waar iedereen blij van wordt, en wij dus ook!

Onderwijsprofessional

Als wij je mogen matchen aan een nieuwe uitdaging via detachering dan kom je bij ons in dienst. Je hebt eigenlijk dubbel zoveel collega’s; degenen op de school waar je werkt en de mensen van OnderwijsPost. De mogelijkheid bestaat om tijdelijke klussen te doen vanwege, bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof of een schooljaar mee te draaien bij een opdrachtgever. Zo kan je bijvoorbeeld ook eens een uitstap maken naar een groep of schoolcultuur om te kijken of dat ook iets voor je is. Van een kijkje in meerdere keukens doe je ook een mooie ervaring op als dit iets is wat je belangrijk vindt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of kunnen we je helpen bij een passende oplossing voor jouw school? Neem dan even contact op met:

Functies Primair-, Voortgezet- en Hoger Onderwijs
Kantoor Rotterdam: Cindy Meijer via cindy@onderwijspost.nl of 06-83981527
Kantoor Amsterdam: Susan Rijpkema via susan@onderwijspost.nl of 06-10762661